• , ,

    Oliwa z oliwek extra virgin monokapsułka 15ml (Min 10 szt)

    Minimalny zakup 10 sztuk.

    Oliwa z oliwek najwyższej kategorii otrzymywana bezpośrednio z oliwek i tylko przy pomocy środków mechanicznych.

    Odmiana Picual.

    Produkt hiszpański (Jaén – Andaluzja).

    15 ml zawartość netto.

    0,99 
  • Oliwa z oliwek extra virgin 250ml

    Oliwa z oliwek najwyższej kategorii otrzymywana bezpośrednio z oliwek i tylko przy pomocy środków mechanicznych.

    Odmiana Picual.

    Produkt hiszpański (Jaén – Andaluzja).

    250 ml zawartość netto.

    16,00 
  • ,

    Fasola w stylu Rioja – Alubias a la riojana 420g

    Fasola w stylu Rioja 420g

    Przygotowanie:

    Przelać zawartość do garnka i podgrzewać na małym ogniu.

    Mikrofalówka:

    Przelać zawartość do pojemnika nadającego się do mikrofalówki i podgrzewać około 3 minuty.

    12,99 
  • ,

    Kawałki mątwy w atramencie – Sepia en tinta 115 g

    Kawałki mątwy w atramencie.

    Masa 115 g

    Nie zawiera glutenu.

    15,99 
  • ,

    Małe nadziewane kalmary w oleju słonecznikowym 115g

    Małe nadziewane kalmary w oleju słonecznikowym

    Masa netto: 115 g

    17,99 
  • Sardynki w sosie pomidorowym 2x90g

    Sardynki w sosie pomidorowym 2x90g

    10,00 
  • Sardynki w oliwie z oliwek 2x90g

    Sardynki w oliwie z oliwek 2x90g

    9,99 
  • Surowe mule

    Pojemność: 115 ml.

    Mały rozmiar 13/18 sztuk.

    Składniki: Mule (omułek śródziemnomorski), woda i sól.

    14,00 
  • Surowe Almejones

    Pojemność nominalna 120 ml.

    To opakowanie zawiera około 2 porcji.

    Składniki: Almejones, woda i sól.

    14,00 
  • ,

    Sercówki. Rozmiar niewielki 60/90 szt.

    Sercówki naturalne. Rozmiar niewielki 60/90 szt.

    Masa netto: 111 g

    16,99 
  • ,

    Soczewica w stylu Rioja – Lentejas a la riojana 420g

    Soczewica w stylu Rioja 420 g

    Przygotowanie:

    Wlać zawartość do garnka i podgrzewać na małym ogniu.

    W mikrofalówce:

    Wlać zawartość do naczynia nadającego się do mikrofalówki i podgrzewać przez ok. 3 minuty.

    10,99 
  • ,

    Zamburiñas w sosie Vieira 111 g

    Zamburiñas w sosie Vieira.

    Masa netto 111 g

    14,99 
  • ,

    Kalmary w atramencie – Calamar en tinta 3x80g

    Kalmary w atramencie 240 g (3 x 80 g)

    Kawałki kalmara z olejem słonecznikowym w atramencie.

    16,99 
  • ,

    Włoskie trufle – Trufa italiana 15g

    Włoskie trufle.

    Masa netto 15 g

    Masa po odsączeniu 10 g

    Trufle, wyprodukowane we Włoszech.

    25,99 
  • ,

    Foie – mielone wątróbki z kaczki

    Mielone wątróbki z kaczki w formie bloku.

    Certyfikuje produkty z Navarry.

    Bez glutenu.

    Masa netto: 130 g

     

    34,99